Ga goed van start met een doordachte online positionering

Heb je besloten de lat dit jaar een stukje hoger te leggen en jouw online communicatie nu eens écht goed aan te pakken? Hoog tijd om jouw goede voornemens waar te maken. Ons mediateam helpt je met een doordacht plan en de inzet van social media, digitale nieuwsbrieven, concentcreatie of een bedrijfspresentatie.

Een duidelijk plan

Een heldere strategie vormt de basis van elk nieuw communicatieproduct. Daarom gaan we eerst na wat jouw doelstelling en doelgroep is, wat jouw unique selling points zijn en welke tactiek en media je wilt inzetten. Dit vatten we samen in een hands-on communicatieplan.

Aan de slag

Nadat we beknopt hebben uitgewerkt wat je wilt bereiken en het eens zijn over de manier waarop, gaan we direct aan de slag met de uitvoering. Het versturen van een digitale nieuwsbrief, het verrichten van een klanttevredenheidsonderzoek, een opfrisbeurt voor je website of een wekelijkse post op diverse social media-kanalen zorgt ervoor dat jouw boodschap aankomt bij (potentiële) klanten.

Maak een afspraak

Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over jouw online strategie met onze media- en communicatie-experts? Neem contact met ons op via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 16-01-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten