1. Verdel
 2. Nieuws
 3. Microsoft Copilot: je nieuwe virtuele assistent!

Microsoft Copilot: jouw nieuwe virtuele assistent!

Wil jij jouw werkprocessen optimaliseren met de nieuwste technologieën? Dat kan gemakkelijk met Microsoft Copilot. We gaven jullie laatst al een voorproefje over Copilot. Deze technologie is in volle gang en daarom vertelt collega Mathijs jullie graag meer! 

Jouw virtuele maatje

In de steeds veranderende wereld van technologie is het essentieel om bij te blijven. Dit kan uitdagend zijn voor het MKB gezien de beperkte middelen en tijd. Maar wat als we jou vertellen dat er een nieuwe teamgenoot beschikbaar is? Een teamgenoot die 24/7 beschikbaar is, nooit moe wordt en je kan helpen met een breed scala aan werkzaamheden. Maak kennis met Microsoft Copilot, jouw nieuwe virtuele assistent. Die jouw manier van werken optimaliseert! Collega Mathijs vertelt je graag meer. 

Wat is Copilot?

Microsoft Copilot is de nieuwe AI-gestuurde assistent geïntegreerd in Microsoft 365. Ontworpen om jou te helpen met het vinden van de juiste tools, functies en informatie binnen Microsoft 365.

Mathijs: "Door Microsoft Copilot te gebruiken werk je productiever. En Copilot helpt ook bij het optimaliseren van werkstromen."

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van e-mails, het plannen van je vergaderingen, het analyseren van data of zelfs het creëren van content. Copilot staat klaar om jou te helpen! 

Hoe werkt Copilot?

Microsoft Copilot houdt jouw acties en werkzaamheden binnen Microsoft 365 nauw in de gaten. Zo helpt Copilot jouw door tips te geven over het werk en/of de applicaties waar jij op dat moment mee bezig bent. Copilot ondersteunt je bijvoorbeeld met het maken van een presentatie in PowerPoint of bij het samenwerken aan een document in Teams.

Mathijs: "Na enkele maanden werken met Copilot ben ik onder de indruk van de mogelijkheden! Stel je voor dat je aan het einde van een lange dag nog een "stapel" e-mails moet beantwoorden. Normaal gesproken zou dit je nog uren kosten. Maar met Copilot formuleer je in een handomdraai heldere én professionele antwoorden." 

Collega Mathijs

De voordelen van Copilot

Copilot is een tool om jouw werkzaamheden makkelijker te maken. Met verschillende voordelen als gevolg:

 1. verbetering efficiëntie & productiviteit
  Copilot helpt je bij het vinden van de juiste tools en functies. Door middel van suggesties en tips helpt Copilot je om meer gedaan te krijgen in minder tijd.
 2. leren en verbeteren
  Copilot fungeert als een persoonlijke mentor, waardoor je jouw vaardigheden binnen Microsoft 365 kunt verbeteren terwijl je werkt.
 3. stimulering samenwerken
  Of je nu alleen werkt of in een team, Copilot kan helpen bij het stroomlijnen van samenwerkingsprocessen binnen Microsoft 365-apps zoals Teams en SharePoint. 

 

Copilot is ontworpen voor iedereen, ongeacht technische vaardigheden. Het systeem werkt intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om ermee aan de slag te gaan.
Mathijs

Klaar voor de start?

Of je nu een klein bedrijf runt of deel uitmaakt van een grotere organisatie, Copilot past zich aan jouw behoeften aan. Ben jij klaar om jouw bedrijf of werkzaamheden te transformeren en naar het volgende niveau te tillen? Microsoft Copilot is jouw virtuele gids binnen Microsoft 365! 

Ga jij meteen aan de slag met Microsoft Copilot? Neem voor vragen contact op met collega's Marcel, Mathijs en/of Lion. Zij vertellen je graag meer en helpen je op gang! 

Binnenkort organiseren we een Studiemiddag over Copilot. Lees meer over de inhoud van deze Studiemiddag en schrijf je direct in!

Bel team OP