Over ons

Full-service digitaal partner

Helpen zit in ons dna. Van het bedrijf én van al onze Verdellers. Met ruim 70 enthousiaste experts helpen wij organisaties om in hun digitale ontwikkeling voorop te lopen, en te blijven.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Wat zijn jouw doelen op het gebied van digitale ontwikkeling? Met onze totaaloplossingen helpen we jou deze te bereiken. Sterke service en advies op maat over ieder onderwerp.

Waar we voor staan

Verdel levert

Kun je all-rounder én specialist zijn? Wij denken van wel. Als full-service digitaal partner helpen we je verder op alle digitale fronten. Ons doel is om sterke service te leveren, waar we trots op zijn en bedrijven blijvend mee ontzorgen.  

Verdel verbindt

Wij vinden: ICT is mensenwerk. We zorgen er niet alleen voor dat jij met de juiste hardware en systemen het meeste uit je business haalt. We staan ook klaar om op elk niveau met elke vraag te helpen als er iets is. Samen tillen we jouw digitale strategie naar een hoger plan. 

Verdel deelt

Onze kennis delen met partners en gebruikers, is dat een tikje schools? Helemaal niet! Daarom is Verdel onderdeel van Tech Campus De School: een uniek expertisecentrum waar we onze eigen kennis blijven opbouwen en versterken, maar óók die van jou.  

Waarom Verdel?

Sinds de oprichting in 2000 is onze missie onveranderd: ondernemers helpen en ontzorgen op alle digitale fronten. Meer weten over het ontstaan van Verdel en onze ontwikkeling sindsdien? Barry vertelt het je zelf!

Tech Campus De School

Ons team

Wie het mogelijk maken

Zo'n 70 enthousiaste Verdellers bij elkaar, hoe ziet dat eruit? Iedereen is expert en doet waar hij of zij goed in is. En wat hij of zij leuk vindt. Op die manier geven wij onze klanten altijd het beste én een persoonlijk advies. 

Ontmoet onze experts

Tech Campus De School

Tech Campus De School

Leren van elkaar op een levendige campus

Nieuwe kennis opdoen en deze kennis delen. Met elkaar, maar ook met onze partners. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze klanten écht verder brengen. En waar kan dat beter dan in De School? Zo blijven wij een leven lang leren!

Meer over De School

Certificeringen

Onze behaalde certificeringen onderstrepen de kennis, expertise en betrokkenheid die wij bezitten binnen ons vakgebied. Ben je nieuwsgierig?  

Bekijk onze certificeringen

Wil je meer weten?

Wij beantwoorden al je vragen, klein én groot. Laat ons weten waar jij over wil sparren. We brengen je graag in contact met de juiste Verdeller! 

Neem contact op