1. Verdel
  2. Oplossingen
  3. Betrouwbaar bedrijfsnetwerk

Betrouwbaar bedrijfsnetwerk

Neem contact op

Een verbinding waar je op kunt rekenen 

In wat voor branche je ook werkt, iedereen heeft een veilige, snelle en betrouwbare infrastructuur nodig. Die werkt voor jouw bedrijf en de locatie. 

Wat jij aan infrastructuur precies nodig hebt, is volledig afhankelijk van jouw organisatie en werkzaamheden. Wat wel voor iedereen hetzelfde is, is dat ze op een fijne en eenvoudige manier willen werken. Geen opstartproblemen, trage verbindingen of slechtgeregelde toegang tot de bedrijfsomgeving. Ons technische team kijkt naar jouw bedrijf en jullie manier van werken. Zo helpen wij je aan de beste oplossing, zonder beperkingen. 

Wij helpen je met

  • Netwerkarchitectuur
  • Wifi
  • VPN-verbinding
  • FortiClient en FortiGate
  • MFA
  • Datastromen
  • Netwerk- en systeembeheer
  • Betrouwbare firewall

Fysieke en virtuele netwerkstromen 

Ons technische team helpt jou aan een goedlopend netwerk, zowel fysiek als virtueel. We zoeken de juiste apparatuur, bedrading en producten (fysiek) bij jouw benodigde netwerkstromen. Hier lopen verschillende vormen van data (virtueel) overheen, denk aan een server, het wifinetwerk en alle documenten. Natuurlijk beveiligen wij jouw netwerk ook met een firewall. Meer weten over veilig werken? 

Controle en onderhoud 

Nadat het netwerk is ingericht, is het een kwestie van onderhouden. Met behulp van een monitoringsplatform kijken onze supportmedewerkers nagenoeg realtime of alles nog goed draait en verbonden is. Mocht er iets mis zijn, krijgen we daar snel een melding van. Ook zorgen we er in overleg voor dat de software up-to-date blijft en komen we indien nodig op locatie voor (fysieke) werkzaamheden. Zo controleren en onderhouden we gemakkelijk jouw hele techniek! 

De School

Toffe techniek in onze nieuwe huisvesting

Een verhaal over een betrouwbaar bedrijfsnetwerk spreekt misschien niet helemaal tot de verbeelding. Daarom vertellen we je hier het liefst over in de vorm van een project. Dat maakt het tastbaar. Een goed voorbeeld van zo’n project is onze nieuwe huisvesting: Tech Campus De School. 

"Onze uitdaging was om een infrastructuur te ontwerpen waarop je met verschillende partijen samen, maar toch gescheiden kunt werken."  

Meer over dit project east
Peter Overduin
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor infrastructuur van jouw bedrijf? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Peter en het team. Zij weten er wel raad mee! 

Mail Peter 071 - 331 0184

Gerelateerd