Werken vanuit Tech Campus De School

Onze werkplek

Wij werken vanuit Tech Campus De School. Een levendige campus waar werken en leren samenkomen. De ideale werkplek voor onze professionele club experts!

Wij vinden ontwikkeling namelijk ontzettend belangrijk. Voor onze partners, maar óók voor ons eigen team. Alleen zo kunnen we onze klanten écht verder brengen. Een leven lang leren. En waar kan dat beter dan in De School?  

Monopoly

Nablijven was nog nooit zo leuk

Tech Campus De School is voor onze Verdellers meer dan alleen hard werken. 's Middags genieten wij van een heerlijke lunch in de aula. En in de pauze of na werk maken wij ons hoofd leeg in de Hang-Out tijdens een potje darts óf pool. Maar ook in het Makerlab kun je terecht om creatief aan de slag te gaan met de 3D-printer of lasersnijder. Nablijven was nog nooit zo leuk! 

Voor iedere gelegenheid

In deze inspirerende campus zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo zijn er verschillende ruimtes die wij gebruiken voor vergaderingen, trainingen of kennissessies met collega's. Maar ook met klanten! Van de grote toneelzaal tot aan de kleine conciërgekamer, er is voor iedere gelegenheid een fijne plek. 

Bekijk alle ruimtes op de website van De School

Kennis delen

Onze experts doen niet alleen zelf nieuwe kennis op, zij delen hun kennis ook in De School. Met elkaar, met klanten en met partners. Zo verzorgen we regelmatig trainingen, webinars en lezingen én organiseren wij maandelijks de Verdel Studiemiddag. Benieuwd wat er binnenkort op de agenda staat? 

Bekijk onze aankomende evenementen