1. Verdel
 2. Oplossingen
 3. Efficiënt (samen)werken

Efficiënt (samen)werken

Neem contact op

Productiviteit en werkplezier gaan hand in hand 

Van een training gericht op jouw werkzaamheden tot verschillende Microsoft-oplossingen en een maatwerk app. Wij helpen jou slimmer werken. Wat is de beste oplossing voor jouw bedrijf?  

Ieder bedrijf heeft haar eigen processen, datastromen en terugkerende werkzaamheden. Wat nou als al deze dagelijkse taken makkelijker, sneller en efficiënter konden? Met de juiste tools en kennis in huis, krijg je (handmatige) werkzaamheden niet alleen sneller en beter gedaan, maar verhoog je ook het werkplezier van collega’s. Wij helpen jou door te kijken naar de huidige situatie, de verschillende systemen in kaart te brengen en een passende oplossing te vinden óf te ontwikkelen. Precies op maat. 

Wij helpen je met

 • Microsoft 365-applicaties
 • Maatwerk apps
 • .NET-ontwikkeling
 • Low-code
 • SharePoint
 • Umbraco
 • OneDrive
 • Power BI
 • Werken in de cloud
 • Werkstromen en processen automatiseren

Haal alles uit jouw Microsoft-licenties 

Wij zijn al jaren fan van Microsoft. De mogelijkheden zijn eindeloos! Daarom helpen wij jou maar al te graag om alles uit jouw pakket te halen. Misschien hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden, maar ben jij al geholpen met een automatische SharePoint-lijst. Of een andere standaardoplossing! En nadat we het volledig voor je hebben ingericht, geven we je natuurlijk een hands-on training. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk de weg vinden in het systeem en alle mogelijkheden volledig benutten.  

Zelf de touwtjes in handen 

Ons team van ontwikkelaars werkt iedere dag aan de beste oplossingen voor onze klanten. Dat doen ze niet alleen, maar in projectteams. Met elkaar, maar vooral met de klant. Wil jij een hele nieuwe app laten ontwikkelen? Wij werken in sprints en nemen je regelmatig mee in de vorderingen en mogelijkheden. Zo kun jij gedurende het project je wensen aangeven, eventueel bijsturen en zelf de touwtjes in handen houden.  

De School

Maatwerk op basis van low-code

Biedt de standaardoplossing van Microsoft niet alles wat je wenst? Dit lossen we gemakkelijk op met maatwerk op basis van low-code. Maar dat doen we niet klakkeloos, zonder mee te denken. Waarom jij iets wilt, is namelijk nog veel belangrijker dan wát je wilt. Wij zijn benieuwd naar wat jij wilt bereiken. Op basis daarvan kunnen wij je namelijk pas écht helpen jouw doelen te behalen. 

Leer meer over snel én efficiënt werken met low-code east
Lion
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Hoe is het gesteld met de productiviteit van jouw team of bedrijf? Teamleider en architect Lion denkt graag met je mee om jouw manier van (samen)werken naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar de mogelijkheden, kansen en voordelen? Kom eens langs voor een kop koffie en ga het gesprek aan met Lion en zijn team.  

Mail Lion 071 - 744 0054

Gerelateerd