1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Behaal jouw doelen met resultaatgerichte marketing

Behaal jouw doelen met resultaatgerichte marketing

Wil jij jouw marketingdoelen behalen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ga aan de slag met resultaatgerichte marketing! Hiermee maak je de resultaten van jouw communicatie inzichtelijk en stuur je waar nodig gemakkelijk bij om jouw doelen te behalen! Wij nemen je mee door een aantal verschillende mogelijkheden.

Nieuwsbrieven

Bepaal van tevoren je doelgroep(en) en doelen. Een nieuwsbrief is namelijk het perfecte middel om je doelgroep te bereiken. Je komt immers rechtstreeks in hun mailbox terecht!

Wij gebruiken hiervoor het nieuwsbrievensysteem van Campaign Monitor. Na het versturen van je nieuwsbrief, geeft dit programma een handig overzicht met data, zoals de open- en doorklikratio. De activiteit van je ontvangers is zichtbaar. En je ziet wanneer mensen zich uitschrijven voor je nieuwsbrief. Op basis van deze data krijg je inzicht in welke content wel goed werkt en welke niet. Waardoor je gemakkelijk je strategie kan aanpassen en bijsturen.

Socialmediastatistieken via Coosto

Coosto is een handige tool om je socialmediaberichten in te plannen en in samen te werken. Ook kan je statistieken op verschillende niveaus inzien via dit programma.

  1. Social accountstatistieken: selecteer een platform en krijg inzicht in het aantal volgers, profielbezoeken en impressies.
  2. Campagnestatistieken: selecteer een bepaalde periode en houdt het aantal reacties, impressies, kliks en meer in de gaten.
  3. Berichtstatistieken: krijg inzicht in welke berichten het beste scoren op bereik of likes.

Aan de hand van deze statistieken zie je wat goed werkt bij je doelgroep. Scoren persoonlijke berichten bijvoorbeeld goed op het aantal likes? Speel daarop in en verwerk een persoonlijke touch in je socialmediastrategie. 

Bovenaan in Google

Wil je dat mensen je organisch vinden via Google? Door middel van doelgericht zoekwoordenonderzoek leer je waar je doelgroep veel op zoekt. Verwerk deze zoekwoorden in je website en je stijgt in positie. Aan de hand van wekelijkse rapporten krijg je inzichten over je positie, gebruik deze om je strategie eventueel bij te stellen.

Wil je je vindbaarheid verbeteren via betaalde advertenties? We zetten campagnes op en houden de statistieken in de gaten. Denk aan de kosten per klik, impressies en kliks op links. Op basis van deze data stuur je je campagnes bij. Of gebruik deze kennis voor toekomstige campagnes.

Iedere organisatie is uniek

Aan de hand van verschillende middelen behaal jij jouw marketingdoelen gericht. Iedere organisatie en doelgroep is daarin uniek en dat maakt dat geen enkele strategie hetzelfde is. Heb jij advies nodig bij het behalen van jouw doelen? Wij helpen jou graag met het behalen van jouw doelstellingen aan de hand van de juiste marketingmix.

Vraag een Verdel expert
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij jouw bedrijf en jouw verhaal goed op de kaart zetten? Onze teamleider online media, Sharon, weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in met iemand van team online media.

Mail Sharon 071 - 744 0054