1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Samenwerken met socialmediatool Coosto

Samenwerken met socialmediatool Coosto

Met de socialmediatool Coosto plannen wij al onze socialmediaberichten in. Niet alleen voor onze eigen communicatie, maar ook voor onze klanten!

Content inplannen en publiceren

Heb jij gave contentideeën die je in het weekend wil inplannen? Of wil je alvast wat vooruit plannen? Hiervoor gebruiken wij socialmediatool Coosto. In Coosto werk je gemakkelijk vooruit. Je maakt nieuwe berichten aan, plant deze direct in voor publicatie of slaat ze op als concept. Zo kun je jouw ideeën en krabbels overzichtelijk opslaan, zonder dat je deze direct de wijde online wereld in stuurt.

Makkelijk en snel samenwerken

Jij bepaalt hoe onze samenwerking eruit ziet. Wil je zelf aan de slag met je content, maar vind je het fijn als wij meekijken, tips geven en ondersteunen? Of wil je volledig ontzorgd worden, maar wel grip houden op de berichtgeving? Dit, en alles daartussen, is mogelijk! 

Coosto

De voordelen van een account in Coosto

Vanaf € 35 per maand heb je een standaard account in Coosto. Hiermee krijg jij toegang tot de gehele contentplanning van jouw socialmediakanalen. Je kunt:

  • Nieuwe berichten aanmaken
  • Bestaande berichten inzien
  • Aantekeningen in de kalender zetten
  • Berichten langs onze media- en communicatieadviseurs sturen ter goedkeuring. Benieuwd wie dat zijn? Neem een kijkje.
  • Opgemaakte berichten van onze media- en communicatieadviseurs controleren en voorzien van feedback

Berichten inplannen en de kanalen monitoren is nog nooit zo makkelijk geweest! Zo zorgen we samen continu voor online zichtbaarheid en sluiten jouw berichten naadloos aan op jouw boodschap en communicatiedoelen. 

Vraag een Verdel expert
Contact met een Verdeller

Wil je meer weten?

Wil jij jouw bedrijf en jouw verhaal goed op de kaart zetten? Onze teamleider online media, Sharon, weet van de hoed en de rand! Neem contact met haar op voor meer informatie of plan direct een kennismaking in met iemand van team online media.

Mail Sharon 071 - 744 0054