1. Verdel
  2. Nieuws
  3. Een digitaal maatje voor iedereen

Een digitaal maatje voor iedereen

Niemand kan er meer omheen, AI. Artificial Intelligence raakt steeds meer verweven in onze samenleving. Zelfs wanneer je denkt dat AI in jouw branche niet relevant is, kan je nog wel eens verrast worden!

Wat zijn de mogelijkheden?

Misschien gebruiken jij of je kinderen ChatGPT wel om hun schoolopdrachten te maken of om inspiratie op te doen voor het avondeten. Maar kunstmatige intelligentie is veel meer dan een geinige tool. AI kan op diverse manieren bijdragen aan het verbeteren en optimaliseren van jouw werkzaamheden. Ondanks dat veel van deze mogelijkheden nog in de beginfase zijn is het goed om te kijken naar de toekomst. En wat dit digitale maatje voor jou gaat betekenen!

In de praktijk

Onze Verdellers maken steeds vaker gebruik van hun digitale maatje. In ons communicatieteam is dat voor sommigen al bijna dagelijkse kost.

Lynn: "Foto te klein? Geen probleem! Door middel van AI kan ik iedere foto zo lang of breed maken als ik zelf wil. Maar ook het weghalen van een mens die in de achtergrond staat is zo gepiept!"

 

 

Collega's

Microsoft Copilot

Microsoft 365 gaat mee met deze ontwikkelingen en lanceerde half januari Microsoft Copilot. Een productiviteitsprogramma gedreven door artificial intelligence. Microsoft Copilot werkt in combinatie met Microsoft applicaties die we al kennen zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Maar het kan ook gebruik maken van specifieke data van een organisatie. Het wordt beschikbaar gesteld voor zowel kleine als  grootzakelijke bedrijven.

Met Microsoft Copilot kan je onder andere Word documenten samenvatten, suggesties opvragen voor de intonatie van een e-mail en de chatinhoud in Teams samenvatten. Kortom, een digitaal maatje voor iedereen!

Meer weten?

De ontwikkeling van Microsoft Copilot is nog in volle gang. Daarom is dit slechts een voorproefje van wat er komen gaat. Houd de blogs van Microsoft in de gaten voor meer informatie en actuele updates.

Wil je meer weten over het gebruik van AI in jouw werkzaamheden? Neem dan contact op met ons adviesteam.

Mail het adviesteam Bel het adviesteam

Bekijk ook