Ontdek net als ons het gemak van Office 365

In 2017 hebben we meer dan 100 klanten geholpen bij de volledige overstap naar Office 365. Maar ook ons eigen team is fan. Met veel plezier werken we dagelijks in handige tools samen aan projecten, documenten en notities zodat iedereen up-to-date blijft. 

Zet het maar op Yammer

Er gaat geen dag voorbij dat het sociale intranet Yammer niet wordt gebruikt voor een succeswens, een vermelding van een nieuw project, felicitatie of het delen van een klantreactie. 'Zet het maar op Yammer' is bij ons dan ook een veelgehoorde kreet.

Teamwerk maakt sterk

Microsoft Teams is dé plek waarin alle personen, documenten en middelen te vinden zijn om als team effectief te kunnen werken. Je werkt in de cloud en kunt dus waar en wanneer je wilt werken aan jouw project. Ons mediateam gebruikt het met grote regelmaat bij de ontwikkeling en planning van websites.

Notities 2.0

Even snel een aantekening maken tijdens een vergadering? Of een notitie plaatsen bij een foto? Het kan met OneNote. Dankzij de handige apps voor Android, Apple en Windows is het programma te gebruiken op elk device en worden de gegevens automatisch gesynchroniseerd. 

Skypen, mailen en data-opslag

Diverse collega’s treffen elkaar regelmatig live via Skype for Business, mails zijn zowel binnen als buiten kantoor eenvoudig te benaderen via Exchange Online en onze data-opslag vindt plaats in SharePoint. Kortom, wij zijn razend enthousiast.

Meer informatie

Office 365 is al geschikt vanaf één werknemer. Je schaft een flexibel, maandelijks opzegbaar abonnement aan vanaf € 3,40 exclusief btw per maand. Daarnaast zorgen we ook voor (hulp bij) inrichting van de online applicaties. Benieuwd welk zakelijk abonnement het beste bij jouw situatie past? Neem contact op met een expert via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 16-01-2018 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten