Let op: Microsoft stopt met de ondersteuning van Windows 7

Op 14 januari 2020 stopt Microsoft met de ondersteuning van Windows 7. Dat betekent dat er vanaf dat moment geen (gratis) technische ondersteuning en automatische beveiligingsupdates meer worden geleverd, met alle gevolgen van dien. De softwaregigant maakt deze beslissing omdat het zich wil richten op het ondersteunen en ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Wat betekent dit voor mij?

Wanneer je momenteel gebruik maakt van een computer met Windows 7, is het belangrijk om vóór 14 januari 2020 te upgraden naar een modern besturingssysteem, zoals Windows 10. Wij adviseren echter om over te stappen op een nieuw apparaat met Windows 10. De nieuwste pc's zijn namelijk niet alleen sneller en lichter, maar ook krachtiger en veiliger.

Kan ik upgraden naar Windows 10?

Op sommige pc's is het mogelijk om te upgraden naar Windows 10 door de software te kopen en installeren. Het is hierbij zeer verstandig om eerst na te gaan of jouw bedrijfsapplicaties en randapparatuur goed werken op Windows 10. Ook is een goede back-up aan te raden. Wil je als zakelijke klant upgraden naar Windows 10 Professional? Wij helpen je er graag bij.

Hulp nodig?

Als officieel Microsoft-partner adviseren we je graag over een passend Microsoft-apparaat met het nieuwste besturingssysteem of de overstap naar Windows 10 Professional. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in het Expert Center. Neem bij vragen gerust even contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 15-01-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten