Overal een goede internetverbinding: veilig én snel

Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder internet. E-mail, social media, videobellen en online vergaderen. Het is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. Maar wat als je een eigen bedrijf hebt en jouw pand (nog) geen internettoegang heeft? Of als je verbinding niet veilig en stabiel is? Wij helpen je aan een passende oplossing.

Overal internetverbinding, of toch niet?

Als ondernemer wil je dat jouw medewerkers veilig en efficiënt kunnen werken. En dat wil je zelf ook! Belangrijk om te weten is dat de internetmogelijkheden variëren per gebied. Dit heeft te maken met bestaande infrastructuur van de ondergrondse (internet)lijnen. Wat op jouw locatie mogelijk is, kan zelfs per adres verschillen, waardoor jouw buurman bijvoorbeeld een veel snellere verbinding heeft terwijl jullie bij dezelfde provider internet afnemen. 

Onze experts kijken naar de verschillende mogelijkheden bij jou op locatie, van ADSL tot glasvezel. Zowel de snelheid van het internet als de bijkomende kosten worden afgewogen en we bieden de best passende internetlijn. Aansluitend op jouw wensen en budget. 

De voordelen

Omdat wij niet vast zitten aan één leverancier, kiezen we de best-mogelijke internetlijn voor jouw situatie. Alle facetten zijn bij ons ondergebracht, van uitzoekwerk tot aanleggen en onderhouden. Zo heb je één duidelijk aanspreekpunt voor al jouw internetvragen.

Wat werkt nog meer in jouw voordeel?

  • We stellen het netwerk zo in dat je automatisch alleen jouw veilige apparaten toegang hebben tot het netwerk.
  • Met het veilige modem van is het mogelijk om verbinding te maken via VPN. Zo kan je waar dan ook veilig inloggen in je eigen netwerk.
  • Mocht de internetlijn toch wegvallen, omdat er bijvoorbeeld door werkzaamheden een lijn is gebroken, kunnen we dit afvangen met een 4G back-up of een tweede internetlijn. Op die manier minimaliseer je de kans op het stilvallen van je bedrijf door een internetstoring.
  • Heb je vragen over de verbinding of loop je ergens tegenaan? Omdat je één aanspreekpunt hebt, weet je direct waar je terecht kan. We schakelen snel, testen het probleem en lossen deze ook weer op!

Extra veilig internet

Naast goed internet leveren we ook Extra Veilig Internet (EVI). Met extra veilig internet beschermen wij je automatisch tegen malware, ransomware en virussen door onveilige websites te blokkeren via FortiGate apparatuur. Deze oplossing werkt voor alle pc's, laptops, telefoons en andere apparaten die een internetverbinding gebruiken. Gewoon vanuit het netwerk. Wat als voordeel heeft dat je geen eenmalige grote investering hoeft te doen, maar maandelijks een klein bedrag betaald om gebruik te maken van deze dienst.

Meer informatie

Wil je meer weten over jouw internetmogelijkheden? Of heb je een andere vraag over veilig internet? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 0184 of stuur een e-mail


Geplaatst op 11-03-2021 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten