8 tot 12 jaar? Kom leren programmeren!

Programmeurs zijn de mensen van de toekomst. Wij geven jong talent dan ook graag de kans om hieraan te proeven! In november organiseren wij de superleuke en leerzame cursus 'Leren programmeren met Scratch' voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Wat is de bedoeling?

Op woensdagmiddag 1, 8 en 15 november is jouw zoon of dochter van 14.00 tot 16.00 uur van harte welkom in onze Verdel Oase. Hier staat een computer klaar en natuurlijk wat lekkers. In drie achtereenvolgende weken leert Peter Loonstra van Junior Techniek de jongeren in tweetallen hoe ze een game, animatie of muziek ontwikkelen. Helemaal zelf, wat eenvoudiger of juist complex. Peter brengt hen de basistechnieken bij en daarna hopen we natuurlijk dat de deelnemers thuis enthousiast verder Scratchen.

Goed om te weten

De cursus gaat door bij 10 deelnemers, het maximum aantal is 12. De kosten bedragen € 75 inclusief btw per persoon. Het toffe boekje 'Ik kan al programmeren met Scratch' krijgen alle kids mee naar huis. Meld jouw kind snel aan voordat de cursus volzit! Adres locatie: Veenderveld 76 in Roelofarendsveen.

Aanmelden


Geplaatst op 10-10-2017 door Diane van Berkel

Overige actualiteiten