Waste Vision

Grondstof is geen afval

Waste Vision stimuleert gemeenten, burgers en bedrijven om fracties te scheiden, en deze zo duurzaam mogelijk in te zamelen. Zo creëren we stap voor stap een samenleving waarin afval niet het einde is, maar het begin van iets moois.

Waste Vision

Waste Vision produceert, installeert en onderhoudt een brede range aan onder- en bovengrondse afvalcontainers inclusief bijbehorende elektronische hard- en software. Gemeenten besparen met deze technologie aanzienlijk op de kosten van afvalinzameling. Inmiddels zijn meer dan 100.000 afvalcontainers door Waste Vision voorzien van deze technologie in binnen- en buitenland.

De uitdaging

De medewerkers van Waste Vision houden handmatig kwaliteitsformulieren bij. Om de bedrijfsvoering te optimaliseren en standaardiseren, wensen zij een nieuwe vorm van kwaliteitsregistratie.

De oplossing

Wij helpen Waste Vision met hun processen door middel van een maatwerk webapplicatie gebaseerd op .NET. De applicatie beschikt over een koppeling met Microsoft Authenticatie (Azure Active Directory), waardoor de gebruikers met hun bestaande microsoft-gegevens inloggen. Zo hebben ze geen aparte gebruikersnaam en wachtwoord nodig om de formulieren te beheren. 

De applicatie bevat vragen over keuringen om kwaliteit te registreren. Door de koppeling met Sharepoint Lijsten kunnen de gebruikers de gegevens van de keuringen makkelijk in een overzicht inzien. Wanneer op papier een onveilige situatie op de werkvloer geschetst wordt, krijgen de medewerkers automatisch een melding. 

Maatwerk voor jou? 

Zoek jij naar een oplossing om processen te standaardiseren of informatie overzichtelijk bij te houden en registreren? Onze experts denken graag met je mee over een passende oplossing. Neem contact op met een van onze experts via (071) 311 0184 of stuur een e-mail

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.