Visiplan

Jouw vastgoed onder controle

Visiplan adviseert overheden, investeerders, VvE’s en VvE-beheerders bij vraagstukken over bestaand en nieuw te bouwen vastgoed. Lees meer over de nieuwe website die wij voor hen ontwikkelden.

Bekijk de website

De uitdaging 

OB&V is de overkoepelende holding van vier verschillende ondernemingen die actief zijn in de bouw. Om deze bedrijven afzonderlijke beter te positioneren, mochten wij aan de slag met vier websites. Na btb, was het de beurt aan visiplan. 

De oplossing

Na het opfrissen van de huidige huisstijl, hebben we op basis van een maatwerk ontwerp een website in ExpressionEngine ontwikkeld. De diensten en projecten van visiplan komen op de nieuwe website uitgebreid aan bod. We hebben de klant tevens geholpen bij het (herschrijven) van teksten, bewerken en plaatsen van beeld. Maar dat is niet alles, op wekelijkse basis verzorgen wij de berichtgeving op social media en het up-to-date houden van de website.

Toe aan een nieuwe website?

Onze webdesigners en ontwikkelaars gaan graag voor je aan de slag. Neem contact met ons op via info@verdel.nl of (071) 331 01 84.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.