Vaarbewijs Academy

Leren en oefenen voor je vaarbewijsexamen

In samenwerking met partner Yourstyle ontwikkelden we de nieuwe website van Vaarbewijs Academy. Yourstyle verzorgde het ontwerp en de bouw, wij schreven de content voor de website op basis van SEO.

Bekijk de website

Vaarbewijs Academy

Vaarbewijs Academy staat voor kwalitatief goede cursussen en trainingen. De organisatie helpt waterliefhebbers optimaal voor te bereiden op het behalen van het Klein Vaarbewijs. Stel je eigen mix van leermiddelen samen: leren uit het cursusboek, via online vaarbewijscursussen en door het oefenen van de examentrainingen in de veilige online leeromgeving van Vaarbewijs Academy. Je kunt hierdoor op eigen tempo leren, net zo lang tot jij klaar bent voor het CBR-examen.

Verouderde website

De website van Vaarbewijs Academy was sterk verouderd. De content op de website was achterhaald, het systeem voldeed niet meer aan de wensen en het totaalplaatje paste niet bij de uitstraling van Vaarbewijs Academy. Hoog tijd voor vernieuwing!

Samen tot een nieuw geheel

Yourstyle mocht aan de slag met het ontwerp en de bouw van de nieuwe website. We zijn een samenwerking aangegaan waarin wij meedachten over het concept, de geschikte tone of voice bepaalden, passende webteksten schreven op basis van SEO en het nieuwsbriefsysteem ingericht en opgemaakt hebben. Zo zorgden we samen voor een goede uitstraling van het bedrijf op de nieuwe website. 

Verdel ICT & Media

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.