Stolp+KAB en Audit To Be

Werken bij

Stolp+KAB en Audit To Be bieden een krachtig totaalpakket op het gebied van advisering, administratie, audit en accountancy. In de accountancy- en controlebranche is het lastig om medewerkers te vinden, simpelweg omdat de markt schaars is. Wij helpen Stolp+KAB en Audit To Be met een werken bij-website én bijpassende communicatie.

Werken bij Stolp+KAB

Werken bij Audit To Be

Over Stolp+KAB en Audit To Be

Stolp+KAB en Audit To Be bieden een krachtig totaalpakket op het gebied van advisering, administratie, audit en accountancy. Waar Stolp+KAB ondersteunt en adviseert als het gaat om een kredietaanvraag, personeelsbeleid, pensioen of op fiscaal, juridisch en financieel gebied. Audit To Be is de controlepraktijk van Stolp+KAB adviseurs en accountants en zorgt voor zekerheid bij de cliënten. Met name door de uitvoering van (wettelijke) controleopdrachten.

De uitdaging

Nieuwe medewerkers liggen niet voor het oprapen in de accountancy- en controlebranche. Er is veel vraag naar accountants en controllers, en het aanbod is schaars. Stolp+KAB en Audit To Be hebben onze hulp gevraagd voor het uitbreiden van het team. Hoe zorgen we ervoor dat zij als organisatie zichtbaar én aantrekkelijk zijn voor nieuwe medewerkers?

De oplossing

We zijn zowel voor Stolp+KAB als voor Audit To Be als eerst aan de slag gegaan met de ontwikkeling van een mooie werken bij-website. Hierop komt de werksfeer goed naar voren aan de hand van testimonials, een bedrijfsvideo, vacaturevideo's en nieuwe foto's.

Natuurlijk staan ook de vacatures op deze websites. Geïnteresseerden solliciteren gemakkelijk via een laagdrempelig sollicitatieformulier en worden ook met een pop-up gestimuleerd om een bericht achter te laten voor meer informatie. De vacatures worden automatisch ingeladen op Indeed.

Maar niet alleen met een nieuwe website, óók met social media kun je jouw doelgroep aanspreken. Tijdens een brainstorm brachten we de doelgroep in kaart en bedachten we pakkende concepten voor de communicatie. Daarna hebben we voor beide organisaties Instagram opgestart en brachten we de LinkedIn-pagina's tot leven. Met als hoofdfocus: persoonlijke verhalen, kijkjes achter de schermen en het meegeven van de sfeer bij Stolp+KAB en Audit To Be.

Benieuwd hoe dat eruit ziet? Bekijk de Instagram-pagina van Audit To Be.

Het resultaat

Zowel de sprekende websites als de pakkende communicatie zijn een stap in de goede richting. Dit vormt straks de basis voor het werven van nieuwe medewerkers. Natuurlijk zijn die niet zo 1, 2, 3, binnen, maar we vertellen het verhaal van de organisaties op de lange termijn. 

Meer informatie

Wil jij meer weten over de websitemogelijkheden of ben jij benieuwd wat social media jouw bedrijf kan brengen? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.