Stal op de Kaag

Een veelzijdige locatie middenin de randstad

Bij de prachtige locatie Stal op de Kaag ben je als particulier, bedrijf of vereniging welkom voor een vergadering, training, sportactiviteit en nog veel meer. Neem een kijkje op de website om de ruimtes en faciliteiten te bewonderen.

Bekijk de website

De uitdaging

Stal op de Kaag had de wens voor een nieuwe website waarop een representatief beeld werd geschetst van hun diensten en men eenvoudig een reserveringsaanvraag kon indienen. Het bestaande logo was daarnaast toe aan een update. Een goed doordacht communicatieplan met daarin doelstellingen, de doelgroep en functionaliteiten vormde de basis voor de nieuwe website.

Het resultaat

Op basis van een op maat gemaakt ontwerp ontwikkelden we een ExpressionEngine-website welke de faciliteiten van Stal op de Kaag van A tot Z in beeld brengt. We hebben voor deze klant tevens de fotografie en het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten verzorgd. Met behulp van een strippenkaart helpen we Stal op de Kaag doorlopend aan het verbeteren en up-to-date houden van hun website en social media-pagina's. 

Ook een website anno 2019?

We bespreken de laatste webdesigntrends en -functionaliteiten graag met je. Neem voor een vrijblijvende afspraak contact met ons op via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.