Ploeg Kozijnen

Het juiste adres voor kunststof kozijnen

Bij Ploeg Kozijnen ben je sinds 1980 aan het juiste adres voor de beste kunststof kozijnen. Je vindt er alles onder één dak: advies, productie en montage. Bekijk de nieuwe site!

Bekijk de website

De uitdaging

Al eerder maakten wij een nieuwe website voor Ploeg Kozijnen met een uitstekende usability en vindbaarheid. De digitale ontwikkelingen gaan echter razendsnel en ondersteuning voor mobiel was een belangrijk argument voor Ploeg om weer met ons om tafel te gaan. Daar waren (en zijn) we erg blij mee.

De oplossing

Op basis van dezelfde CMS-installatie hebben wij de website qua look and feel volledig laten aansluiten bij de meest actuele Google-richtlijnen. Het responsive design zorgt ervoor dat ook mobiele bezoekers een optimale beleving hebben en snel de informatie vinden waar ze naar zoeken.

Het resultaat

Het resultaat is een 'award winning' website in het opensourcesysteem ExpressionEngine waardoor hij door de klant zelf is te beheren. De geoptimaliseerde webpagina's sluiten volledig aan bij de professionele Ploeg-huisstijl en zijn voorzien van veel call-to-actions en uitgebreide productinformatie.

Verdel ICT & Media

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.