Piekfijn en Maro Hairclub

Piekfijn Haar & Visagie en Maro Hairclub zijn twee gerenommeerde kapsalons in Noord-Holland. In samenwerking met Planetzelf.com hebben wij de automatisering en telefonie van beide zaken tot in de puntjes geregeld.

Over Planetzelf.com

Planetzelf.com regelt al jaren de automatisering van diverse kapsalons. De salonautomatiseringssoftware biedt onder andere een afrekensysteem waarbij betalingen van behandelingen en/of producten snel en makkelijk afgehandeld kunnen worden. Middels een online agenda maken klanten 24/7 een afspraak. Daarnaast biedt Planetzelf.com een webshop waarbij salons hun producten online kunnen aanbieden.

De uitdaging

Planetzelf.com klopte bij ons aan om de automatisering die zij voor diverse salons in Nederland realiseren, naar het volgende level te tillen. Met behulp van een telefonieoplossing moesten de klanten van de kapsalons nóg beter en sneller geholpen kunnen worden. Met deze uitdaging gingen wij natuurlijk graag aan de slag.

De oplossing

De Voice over IP-oplossing van Xelion bleek de ideale match met de software van Planetzelf.com. Wij zorgden voor een gestroomlijnde koppeling tussen het softwareautomatiseringspakket en de connectiviteitsdienst.

De voordelen

  • Alle klantcommunicatie in één pakket
  • Bereikbaar op zowel het vaste nummer, mobiel of notebook
  • Bij een oproep heb je direct alle gegevens van je klant in beeld
  • Alle gesprekken worden automatisch geregistreerd
  • Klanten kunnen 24/7 online een afspraak maken

Wat kost dat?

Heel handig natuurlijk, zo'n fijne totaaloplossing. Maar aan welke kosten moet je dan denken? De basisinrichting voor een salon omvat ongeveer het volgende:

  • 1 vast telefoonnummer (dat kan het huidige nummer van de salon zijn)
  • 1 vast mobiel nummer op een smartphone
  • 1 vast toestel
  • 1 maal integratie door planetzelf.com

De totaalkosten voor dit telefoniepakket zijn € 19 ex. btw per maand (exclusief gesprekskosten). De eenmalige inrichting op locatie kost je tussen de € 400 en € 600, afhankelijk van de keuze van de hardware. Omdat je huidige telefonieabonnement vervalt, zijn je maandelijkse kosten waarschijnlijk lager en verdien je de eenmalige investering snel terug in efficiency.

Meer weten?

Wij helpen je jouw salon (verder) te automatiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden op het gebied van automatisering, telefonie en connectiviteit. Je kunt ons bereiken via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.