Mooren Auto

Al meer dan 30 jaar in beweging

Mooren Auto is een merkonafhankelijk autobedrijf in Roelofarendsveen dat zowel particuliere als zakelijke klanten een uitgebreide dienstverlening voor alles rondom mobiliteit biedt. 

Bekijk de website

De uitdaging

Mooren Auto is voortdurend in beweging, vooruitstrevend en blijft zich voorbereiden op de toekomst. Om deze redenen waren zij op zoek naar een nieuwe, responsive website die aan de laatste technische eisen voldeed. Veel ruimte voor video en beeld en een duidelijk overzicht van alle diensten was hierbij een must.

Het resultaat

De website is gebouwd in het Content Management Systeem ExpressionEngine 4 en biedt een compleet aanbod personenauto's en bedrijfswagens. Dankzij de filtermogelijkheden vind je snel de auto die je zoekt. We hebben Mooren Auto daarnaast geholpen bij het herschrijven van zoekmachinevriendelijke teksten en omdat het erg belangrijk is dat de website up-to-date blijft, verzorgen wij ook periodiek het websiteonderhoud, nieuwsberichten en digitale nieuwsbrieven.

Jouw website in een ander jasje?

Laat ons weten waar we jou kunnen bij kunnen helpen! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.