Microsoft Bookings

Online reserveren en afspraken plannen

Nu winkels en andere speciaalzaken voor particulieren weer op afspraak geopend zijn, is het handig om een online reserveringssysteem in te zetten. Zo maken we veilig winkelen mogelijk. Ook voor bezoek aan ons Expert Center.

Maak een afspraak in ons Expert Center

De uitdaging: winkelen op afspraak

Nu de coronamaatregelen winkelen op afspraak toelaten, brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe zorgen winkeliers ervoor dat bezoekers minimaal 4 uur van tevoren reserveren? En hoe houd je het overzicht hoeveel bezoekers wanneer willen komen? Je hebt een goed werkend en duidelijk systeem nodig, om dit veilig en overzichtelijk in te plannen. 

De oplossing: Microsoft Bookings

Ook wij zaten met deze vragen om het Expert Center ook voor particulieren te openen. Microsoft Bookings biedt hier de oplossing. Je reserveert makkelijk een dag en een tijdslot voor jouw bezoek. Ook kun je jouw gegevens achterlaten en direct extra informatie geven over de reden van je bezoek. Zo kunnen onze experts jou gericht helpen met de beste oplossing. 

Wij hebben ons reserveringssysteem ingericht met Microsoft Bookings. Bekijk een live-voorbeeld of maak zelfs direct een afspraak

"Wist je dat Microsoft Bookings onderdeel is van Microsoft 365?"

Reserveringssysteem

Heeft jouw bedrijf al een handige manier om het bezoek inzichtelijk te houden? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van Microsoft Bookings? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 0184 of stuur een e-mail

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.