Kwekerij Meer en Drecht

Een zomerbloemenbedrijf aan de Drecht

Johan Boere heeft sinds 2000 een eigen zomerbloemenbedrijf aan het riviertje De Drecht. Wij hielpen deze enthousiaste ondernemer aan een maatwerk applicatie, waarmee het kweekschema op de tuinderij eenvoudig en snel bij te houden is. 

De uitdaging

De kweker wilde graag 'in het veld' kunnen bijhouden en aanpassen welke gewassen op welke bedden staan. Daarnaast moesten er aantekeningen gemaakt kunnen worden over het watergeven en de bemesting. Al snel spraken we over het maken van een app, maar het resultaat moest wel passen bij de organisatie en het budget.

De oplossing

Microsoft PowerApps bleek de meest passende oplossing voor de wensen van Meer en Drecht. Met dit platform, dat onderdeel is van Office 365, kunnen we relatief eenvoudig mobiele apps maken. Voor Meer en Drecht ontwikkelden we een applicatie die gekoppeld is aan het bestaande teeltdocument van de kweker in Excel. Met de app kan Johan zowel in het veld als op 'kantoor', op desktop of mobiel de gegevens van zijn bedden up-to-date houden.

Ook een maatwerk applicatie?

Ons ontwikkelteam staat voor je klaar! Neem voor een afspraak contact met ons op via info@verdel.nl of bel (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.