Kubox Opslag

Voor iedereen de ruimte

Wanneer je als particulier of bedrijf een flexibele opslagruimte wilt huren, kan dit voordelig en veilig bij Kubox. Kubus Opslag en Kubox opslagruimte thuisbezorgd werden onlangs samengevoegd tot de nieuwe merknaam Kubox. Lees meer over de nieuwe website die wij voor hen ontwikkelden.

Bekijk de website

De uitdaging

Op basis van een op maat gemaakt ontwerp hebben we een nieuwe, herziende website ontwikkeld om de twee diensten zo efficiënt mogelijk samen te voegen. Het migreren en samenvoegen van de honderden pagina's met content en het combineren van de techniek was hierbij de grootste uitdaging. Om zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines, zijn alle diensten daarnaast gerangschikt op plaatsnaam.

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijke, responsive website ontwikkeld in het Content Managent Systeem ExpressionEngine. De site is gekoppeld aan het orderverwerkingssysteem voor een snelle afhandeling van de bestellingen. Leuk weetje: bij ontwikkeling van de website is veel aandacht besteed aan zoekmachineoptimalisatie. Enkele weken na livegang bleek dat de site daadwerkelijk hoog scoorde in Google. Klant blij = wij blij.

Ook zo'n mooie website?

Laat ons weten wat jouw digitale uitdaging is! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.