Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Spelenderwijs aan de slag met motoriek

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Kinderoefentherapie Kaag & Braassem hulp. 

Over Kinderoefentherapie Kaag & Braassem

Hoewel ieder kind leert en ontwikkelt op zijn eigen manier en tempo, kan het zijn dat een kind moeite heeft bij het uitvoeren van bepaalde activiteiten. In dat geval biedt Kinderoefentherapie Kaag & Braassem hulp. In haar praktijk in Roelofarendsveen behandelt oprichtster Margriet kinderen met motorische problemen en andere klachten, wanneer deze een negatieve invloed hebben op het dagelijks leven.

De uitdaging

Er is veel vraag naar kinderoefentherapie. En Margriet helpt graag zoveel mogelijk kinderen! Hierdoor heeft ze alleen geen tijd meer voor social media om extra informatie te delen. Om toch online te blijven op Facebook en Instagram en de website actueel te houden, heeft ze onze hulp ingeschakeld. 

De oplossing

Voordat wij haar socialmediakanalen helemaal overnamen, brainstormden we samen over de content. Wat willen we vertellen, hoe maken we het interactief en welke creatieve ideeën nemen we mee in de communicatie? Op basis hiervan maakten wij een communicatieplan en contentkalender. We ontworpen een template voor de 'Feit of fabel' interactieve story en gingen aan de slag. 

Een echte samenwerking

Margriet heeft onwijs veel kennis in huis. Dit delen wij maar al te graag met haar doelgroep. Daarom schrijft ze nog maandelijks een blog over onderwerpen die ze zelf aandraagt of wat goed bij de planning van de maand past. We overleggen regelmatig en werken fijn samen. Ook in Coosto, onze socialmediatool. Hierin kan Margriet onze geschreven berichten nog inhoudelijk controleren als wij twijfelen of alles zo goed verwoord is.

Het resultaat

Margriet is blij! Doordat wij zorgen dat ze altijd online zichtbaar is, bespaart dit haar onwijs veel tijd. Ze besteedt meer tijd aan behandelingen en voelt zich volledig ontzorgd. Ook merkt ze dat er online meer interactie is en komen er nu ook via social media aanvragen binnen. Een ander direct meetbaar resultaat is de verdubbeling van het aantal bezoekers op de website sinds afgelopen jaar. De samenwerking loopt op rolletjes en de creatieve ideeën gaan heen en weer. 

Meer informatie

Wil jij ook continu online zichtbaar zijn? Word je graag ontzorgd of wil je maandelijks aan de slag met nieuwe, creatieve ideeën? Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 0184 of mail ons communicatieteam

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.