HSC Nederland

Vakkundig reparatieatelier

Horloge & Sieraden Center Nederland is een toonaangevend reparatieatelier waar snelle en uitstekende service voorop staat. Om die reden bieden zij hun klanten op elk moment inzage in de status van een reparatie. Wij ontwikkelden een volgsysteem speciaal voor het merk Brandfield.

Bekijk de website

De uitdaging

Voor deze klant hebben wij een reparatiesysteem geschreven voor het merk Brandfield, dé specialist in style-items als horloges, sieraden en zonnebrillen. Hierdoor wordt het aanmelden van reparaties van dit specifieke brand geautomatiseerd en de verantwoordelijkheid van de administratieve afhandeling verplaatst naar HSC Nederland.

Het resultaat

Wij hebben het systeem gebouwd in het programma Laravel. Het is een maatwerkwebsite geworden die compleet aansluit op de huisstijl van het merk. Omdat hij responsive is, meld je ook op je mobiel eenvoudig een reparatie aan. Met behulp van een persoonlijke inlog, volg je de status online en kun je met iDEAL eventuele kosten afrekenen. Vanzelfsprekend is deze webapplicatie na afronding aangesloten op het algemene administratie- en reparatiesysteem van HSC.

Op zoek naar een oplossing op maat?

Laat ons weten wat jouw digitale uitdaging is! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.