Het Alternatief

Een alternatief voor iedere gast

Een restaurant met oneindig veel mogelijkheden voor haar gasten, dat is Het Alternatief in Hillegom. Een hapje eten, uitgebreid lunchen, dineren, vergaderen, bijpraten met familie of genieten van een goed glas wijn. 

Bekijk de website

De uitdaging

Het Alternatief klopte bij ons aan met de wens om meer structuur en eenheid in hun online uitingen te brengen. We zijn daarom begonnen met het in kaart brengen van de doelen en doelgroep als basis van de nieuwe website en communicatie-uitingen. 

Het resultaat

Het resultaat is een gloednieuwe website met de menu's, zakelijke mogelijkheden, verhalen en vacatures. De opmaak is in lijn met de websites van zusjes Massada en Bij Benjamin. Op basis van een contentkalender helpen wij Het Alternatief bij het creëren van nieuwe pagina's op de website, de berichtgeving op social media, fotografie en het beheren van online recensies.

Ook geholpen worden met jouw communicatiestrategie?

Onze communicatie-experts staan te popelen om jou te adviseren of (tijdelijk) hulp te bieden bij de uitvoering. Neem contact met ons op via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.