Hart voor Veiligheid

Red een leven

Een goede inrichting van de 6-minutenzones is van groot belang om het aantal sterfgevallen na een hartstilstand terug te dringen. Met dit doel richtte Huschka Beveiligers in 2016 het onafhankelijke platform Hart voor Veiligheid op. Onze hulp werd ingeroepen bij het bepalen van de communicatiekoers en de uitvoering hiervan.

Bekijk de website

De uitdaging

Bij het redigeren van de webteksten bleek al snel dat de bestaande website slecht te beheren was. Aangezien Hart Voor Veiligheid daarnaast wens had voor het plaatsen van nieuwsberichten en actualiteiten, besloten zij de volledige website en hosting bij ons onder te brengen. Op basis van het bestaande design is een nieuwe, geoptimaliseerde versie van de site ontwikkeld. 

Het resultaat

Het resultaat is een actuele en makkelijk te beheren website met behulp van het gebruiksvriendelijke Content Management Systeem ExpressionEngine. Uiteraard is de website ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en voldoet hij aan de nieuwe eisen op het gebied van webdesign. Kortom, een mooie site waar we gezamenlijk weer even mee vooruit kunnen!

Ook een gebruiksvriendelijke website?

Laat ons weten wat jouw digitale uitdaging is! Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.