Exxes

Jouw ICT exxelent geregeld

Exxes verzorgt installatie, beheer en support van ICT- en telecomdiensten voor bedrijven binnen het mkb. Het bedrijf is veelal werkzaam voor klanten in de zorg. Eén van hen, een thuiszorginstelling, was op zoek naar een flexibele telefonieoplossing. 

De uitdaging

Als ICT-partij en partner van Xelion, levert Exxes volledig geïntegreerde oplossingen voor vaste- en mobiele telefonie. De thuiszorginstelling was echter op zoek naar een telefonieoplosssing waarmee zelf de bereikbaarheid van zorgteams gemanaged kon worden. Wij ontwikkelden een Proof of Concept, welke Exxes heeft gepitcht aan hun klant. 

De oplossing

Na de pitch mochten wij aan de slag met de ontwikkeling van een app in Microsoft Xamarin, welke 'praat' met de telefonieoplossing Xelion. De medewerkers van de thuiszorginstelling kunnen met de app zelf aangeven of ze beschikbaar zijn om hulp te verlenen in een specifiek team. Wanneer een team onderbezet is, kan de werknemer zich ook aanmelden in een andere groep. 

Ook zo'n handige maatwerkoplossing?

Ons ontwikkelteam staat voor je klaar! Geen uitdaging is ons te gek. Neem voor meer informatie contact met ons op via  (071) 744 0054 of stuur een e-mail

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.