Dianthusflowers

Meer dan alleen boeketten

Dian wist van jongs af aan al dat ze iets met bloemen en creativiteit wilde gaan doen. Vroeger was ze altijd met haar moeder aan het knutselen en schilderen. Elk jaar werden de kunstwerken mooier en nu, na veel stage- en werkervaring, is Dianthusflowers ontstaan. 

Bekijk de website

De uitdaging

Dian is bloemist en voornamelijk te vinden in Roelofarendsveen bij Groencentrum De Veense Bukker. Daar zorgt ze voor de inrichting van de winkel, de inkoop van potten, vazen, accessoires, binnenplanten en uiteraard bloemen. Daarnaast is ze ook buiten De Veense Bukker met een eigen naam actief als bloemist, Dianthusflowers.

Dian wilde graag een website om mensen kennis te laten maken met de bloemist en alle mogelijkheden, van bloemstukken tot workshops en het opbouwen van een beursstand. 

De oplossing

Wij hebben een website ontwikkeld op basis van Wordpress met Divi. De website beschikt over een blogfunctie waar Dian zelf items in plaatst. Het is een moderne website die Dian eenvoudig zelf bij kan houden, geeft een goede impressie van de mogelijkheden en laat de lezers kennismaken met de bloemist achter Dianthusflowers. 

WooCommerce webshop

Sinds de bouw van de website hebben we in 2021 ook een webshop gemaakt voor Dian. Lees meer over het project en bekijk de shop van Dianthusflowers.

Ook een nieuwe website of maatwerkoplossing?

Bel ons mediateam op (071) 744 0054. We denken graag met je mee!

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.