Decorum

Feel the quality

Decorum Plants & Flowers is een telerscoöperatie die meer dan 4000 producten op de markt brengt onder de merken Decorum en Feel Green. Je vindt de bloemen en planten in winkels, bij groothandels en in supermarkten.

De uitdaging

Decorum was op zoek naar een manier om hun aanbod bij vaste klanten onder de aandacht te brengen. Maar nog veel belangrijker: ervoor te zorgen dat zij producten eenvoudig kunnen bestellen.

De oplossing

Wij ontwikkelden een maatwerk webshop op basis van Microsoft .NET.  De klanten van Decorum hebben middels een login toegang tot een online webshop waarin het assortiment van Decorum te bewonderen en bestellen is. De maatwerk webshop is gekoppeld aan het ERP-pakket van Decorum, zodat prijzen en voorraden juist worden weergegeven en de bestellingen worden verwerkt in de administratie.

Het resultaat

Het resultaat is een mooie webshop welke specifiek is ontwikkeld voor de telersbranche. De klanten van de coöperatie kunnen op basis van het (seizoens)aanbod tweewekelijks hun levering zelf samenstellen.

Ook een maatwerkoplossing?

Wat je wensen of behoeften ook zijn, we gaan graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.