De Kinderhaven

Liefdevol, flexibel en uitdagend

Naast liefdevolle kinderopvang maakt De Kinderhaven het ouders graag gemakkelijk. Met veel plezier ontwikkelden we een nieuwe website voor deze organisatie met locaties in Leiden en Alphen aan den Rijn.

Bekijk de website

De uitdaging

Aangezien de voormalige website inmiddels al een aantal jaar oud was en te wensen overliet, trok De Kinderhaven aan de bel voor advies. Een compleet nieuwe site bleek al snel de beste oplossing. Deze moest geschikt zijn voor mobiel gebruik en (toekomstige) ouders aanspreken. De kinderopvang had tevens behoefte aan hulp bij de invulling én begeleiding van toekomstige communicatieactiviteiten.

De oplossing

Voor De Kinderhaven ontwikkelden we een mooie, maatwerk website in het Content Management Systeem ExpressionEngine die echt bij de organisatie past. Speels vormgegeven met veel ruimte voor beeld. Komende periode gaat het marketingteam van de Kinderhaven samen met onze communicatiespecialisten aan de slag om de teksten beter vindbaar en prettig leesbaar te maken. Ook na deze periode blijven we nauw betrokken bij de communicatie van De Kinderhaven. 

Ook een nieuwe site?

Laat ons weten wat jouw wensen zijn! We gaan graag met je om tafel. Neem contact met ons op voor een afspraak via info@verdel.nl of bel (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.