Choices International

Making the healthy choice, the easy choice

Choices International heeft als doel de consument gezonde productkeuzes te laten maken, zodat obesitas en andere voedingsgerelateerde aandoeningen voorkomen kunnen worden. Je bent de producten met het welbekende keurmerk in de vorm van een vinkje vast eens tegengekomen.

Bekijk de website

De uitdaging

Choices International was op zoek naar een centrale productdatabase waar voedselproducenten hun producten in konden voeren en voedingswaardes en ingrediënten aan deze producten konden toekennen. Anderzijds moest het systeem toegankelijk zijn voor agents, welke per product nagaan of het aan de strenge voorwaarden van het keurmerk voldoet.

Het resultaat

Met behulp van een functioneel ontwerp zijn de functionaliteiten, processen en rollen in kaart gebracht. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een .NET-applicatie welke benaderbaar is via je browser. De productdatabase geeft automatisch aan als er ingrediënten van producten wijzigen of wanneer de producten niet meer voldoen aan de criteria. Aangezien de organisatie internationaal opereert, is het systeem beschikbaar in verschillende landen met afwijkende productcriteria en in verschillende talen.

Ook behoefte aan een maatwerkapplicatie?

We gaan graag met je op zoek naar een passende oplossing! Neem contact op met ons op via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.