Btb

Jouw bouwproject onder controle

Btb adviseert en begeleidt organisaties al meer dan 50 jaar in alle kritische fasen van een bouwproject: van initiatief tot en met de realisatie. 

Bekijk de website

De uitdaging

OB&V, de overkoepelende holding van vier verschillende werkmaatschappijen in de bouwbranche, klopte bij ons aan met de wens om de zusterbedrijven afzonderlijk te positioneren. Het doel? Het verduidelijken én verbeteren van de rollen en diensten van de werkmaatschappijen.

De oplossing

De basis van alle communicatie-uitingen is natuurlijk een goede huisstijl. Daarom zijn we gestart met het opfrissen van het bestaande logomateriaal. Op basis van een op maat gemaakt ontwerp hebben we vervolgens een nieuwe website voor btb, de eerste werkmaatschappij, ontwikkeld. We hielpen de klant tevens met het schrijven en plaatsen van teksten en beeldmateriaal. Ook na de ontwikkeling van de site laten we btb niet aan hun lot over. Onze communicatieadviseurs verzorgen de berichtgeving op social media, de maandelijkse digitale nieuwsbrief en het up-to-date houden van de website.

Hulp nodig bij jouw positionering?

We helpen je graag met een goede strategie, communicatieplan, huisstijl en nieuwe website. Neem voor een afspraak contact op met ons mediateam via (071) 744 0054.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.