Boer Boris

Kinderboeken vol avonturen

Boer Boris is onderdeel van Gottmer Uitgevers Groep. De uitgeverij is onder andere bekend van de succesvolle reeksen Rupsje nooitgenoeg en Dikkie Dik. Kinderen door heel Nederland beleven een hoop plezier aan de kinder- en jeugdboeken van Gottmer. 

Bekijk de website

De uitdaging

Ook al is Gottmer wel de uitgever van Boer Boris, het is voor de lezers leuker om Boer Boris als eigen te zien dan als onderdeel van de uitgeverij. Door een aparte website te maken, krijgt Boer Boris online óók een eigen gezicht. Hiermee vergroten we de belevingswereld van fans van Boer Boris.

De oplossing

Wij hebben voor Gottmer een website ontwikkeld op basis van Wordpress met Divi. Zo kan de organisatie zelf makkelijk aanpassingen in de website verwerken, de website beheren en de indeling bepalen. De website is een onepager waarop alle informatie goed vindbaar is. Voor 'knutselen en kleuren met Boer Boris' hebben we een aparte pagina aangemaakt, zodat alle downloads overzichtelijk weergegeven worden. Het resultaat is een nette website die ook geschikt is voor mobiel. 

Ook een nieuwe website of maatwerk oplossing? 

Bel ons mediateam op (071) 744 0054. We denken graag met je mee!

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.