Bij Benjamin

Genieten en ontspannen op Kaageiland

Genieten en ontspannen doe je Bij Benjamin op Kaageiland. Hét restaurant met het mooiste uitzicht over de Kagerplassen. Je kunt er heerlijk lunchen, dineren en borrelen of een feestje vieren.

Bekijk de website

De uitdaging

Restaurant Bij Benjamin had als voornaamste wens meer structuur in haar online communicatie-uitingen te brengen. Wat ons betreft is een centrale, zeer complete website met menu's, achtergrondinformatie en beeldmateriaal hierbij hét startpunt. Zo gezegd, zo gedaan.

Het resultaat

Voor Bij Benjamin ontwikkelden we een strakke website in het Content Manangement Systeem WordPress, welke perfect aansluit bij de vormgeving van zusjes Massada en Het Alternatief. De website biedt veel ruimte voor beeld, menukaarten en arrangementen. Tot slot ondersteunen we Bij Benjamin op wekelijkse basis bij het creëren van content voor de website en diverse social media-kanalen.

Op zoek naar een mediapartner?

Stop met zoeken! Onze experts helpen je graag met het complete plaatje. Van website tot nieuwsbrief en van social media-berichten tot advertentie. Neem voor meer informatie contact met ons op via (071) 744 0054 of info@verdel.nl.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.