AVN

Veilig werken in stijlvolle bedrijfskleding

Arbo Veiligheidscentrum Nederland (AVN) levert (gepersonaliseerde) bedrijfskleding, schoenen en beschermingsmiddelen. Wij ontwikkelden een kledingmanagementsysteem voor dit mooie bedrijf.

De uitdaging

AVN was op zoek naar een centrale plek voor het beheren van artikelen. De wensen? Het systeem moest drieleding zijn. Naast het feit dat AVN klanten en producten moet kunnen beheren, was de wens dat de managers van de bedrijven waaraan zij leveren per medewerker budgetten en artikelen kunnen toekennen. Tot slot zijn de medewerkers zelf in staat om specifiek toegewezen artikelen te bestellen, op basis van een vooraf ingesteld budget.

De oplossing

Wij ontwikkelden een gebruiksvriendelijke, webshopachtige omgeving die met een persoonlijke login te benaderen is via desktop of mobiel. Om ervoor te zorgen dat AVN niet al haar data in het nieuwe systeem over hoeft te zetten, hebben wij een koppeling gerealiseerd met het boekhoudpakket SnelStart. Hiermee worden zowel klant- en artikelinformatie als prijsafspraken automatisch geimporteerd. 

Ook zo'n fijne maatwerkapplicatie?

We gaan graag met je om tafel om jouw wensen te bespreken. Neem contact op met een expert via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.