Administratiekantoor Van Zaken

Daar kun je op rekenen

Ben je op zoek naar betrokken en deskundige professionals die graag meedenken over jouw financiële bedrijfsvoering of boekhouding? Dan ben je bij de adviseurs van Van Zaken administratie en advies aan het juiste adres.

Bekijk de website

De uitdaging

De ondernemers van Van Zaken, tevens onze onderburen, hadden wens voor een nieuwe website die makkelijk te beheren was. In het Content Management Systeem WordPress gingen wij voor de mannen aan de slag met een frisse en persoonlijke site.

Het resultaat

Het resultaat is een overzichtelijk website waar, naast alle diensten, ook veel ruimte is voor beeld. We hebben Van Zaken compleet ontzorgd door het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten evenals fotografie uit handen te nemen. Uiteraard laten we het hier niet bij, want we ondersteunen de mannen maandelijks bij het schrijven van passend nieuws. Een technisch onderhoudsabonnement zorgt ervoor dat de site ook in de toekomst snel, up-to-date en veilig blijft.

Ook een representatieve website?

We denken graag samen met je over het ideale plaatje. Neem contact op met ons mediateam via (071) 744 0054 of stuur een e-mail.

Wil je meer weten?

Heb je een vraag of is je interesse gewekt? Bel het algemene nummer of laat een berichtje achter via info@verdel.nl.