Verdel Oase

De Verdel Oase is een inspirerende plek voor overleg, training en presentatie. Hier ontstaan vruchtbare samenwerkingen en de beste ideeën.

Expertsessies

Door middel van expertsessies over verschillende actuele thema's informeren we jou als ondernemer graag. De leuke, interactieve bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over de beste cloud- of telefonieoplossing, maar ook over tips voor de optimale inzet van je zakelijke Instagram- of LinkedIn-pagina. Tot slot organiseren wij brainstorms, videoconferenties en vergaderingen in deze ruimte(s). Op ons 84-inch touchscreen zijn we dichtbij elke klant, waar ook ter wereld. Bekijk deze pagina voor het laatste nieuws!

Kennisdeling

Omdat wij het minstens zo belangrijk vinden om elkaar scherp te houden, komen Verdel-collega's regelmatig bijeen in de Oase. Voor de korte mediameeting op maandagmorgen, maar net zo goed voor een kennismoment met collega's, leveranciers of andere ondernemers die ons weer iets kunnen leren over interessante ICT- en mediaonderwerpen.

Neem een kijkje

We ontmoeten je met plezier op de begane grond van Veenderveld 76 in Roelofarendsveen. Maak een afspraak via (071) 331 01 84 of info@verdel.nl.