1. Verdel
  2. Agenda
  3. Artificial intelligence basis
Artificial intelligence basis
icoon

Training: artificial intelligence basis

In deze training navigeren we door verschillende aspecten van AI, zoals: ChatGPT, Canva, Copilot en Azure AI-services. Benieuwd hoe je deze tools optimaal benut? Duik met ons in de toekomst van AI. 

Datum

vrijdag 28 juni

Tijd

09.00 - 13.00 uur

Locatie

Tech Campus De School

Meld je direct aan

Trainingsprogramma

Tijdens deze training ontdek je de grenzeloze mogelijkheden van artificial intelligence (AI). We bieden inzicht in de verschillende tools en mogelijkheden.

De basisprincipes

Wat is AI nou eigenlijk? We vertellen wat het is en hoe het de wereld transformeert. Daarnaast vraag je je misschien af waar je het voor kunt inzetten. Daarom verkennen we diverse toepassingsgebieden van AI en de impact ervan op verschillende industrieën. Je leert hoe je AI als een waardevol gereedschap inzet voor innovatie en verbetering van werkprocessen.

ChatGPT

Krijg inzicht in de werking van ChatGPT en begrijp hoe het AI-model interactie mogelijk maakt. Ontdek effectieve strategieën om de gewenste resultaten te verkrijgen én leer hoe je de praktische toepassingen van ChatGPT kunt implementeren in jouw specifieke werkcontext.

Canva

Verken de functionaliteiten van Canva en begrijp hoe je visuele content kunt creëren. Wat gebruik je waarvoor én hoe ga je om met de tools uit de toolbox? We laten je de diversiteit van Canva zien en leren je waar de verschillende tools geschikt voor zijn.

Overige tools, Copilot en Azure AI-services

  • Krijg een overzicht van veelgebruikte tools, waaronder Copilot en Azure AI-services.
  • Omgaan met data: begrijp de belangrijke aspecten van gegevensverwerking met het gebruik van AI-tools.

Resultaat

Na afloop van deze training: 

  • Weet je wat AI is en begrijp je de basisprincipes
  • Ben je uitgerust met de vaardigheden om met AI-tools tekst en beelden te genereren
  • Kun je aan de slag met krachtige AI-tools in jouw dagelijkse werkzaamheden

Duur en kosten

Deze interactieve training duurt ongeveer 4 uur. Voor of na de training kun je aanschuiven voor een lunch in de aula, dit is bij de prijs inbegrepen. Wanneer je een training volgt van 13.00 tot 17.00 uur lunchen we om 12.30 uur!

De kosten van deze training bedraagt € 295 per cursist.

Aan het woord

Bart Knijnenburg

Bart Knijnenburg

ICT-adviseur

071 - 744 0053
b.knijnenburg@verdel.nl

Kleine, maar vooral grote vraagstukken zoals nieuwe klanten, nieuwe diensten en innoverende projecten. Daar steekt Bart graag zijn energie in!

Mathijs Kas

Mathijs Kas

Managing business consultant

071 - 331 0184
m.kas@verdel.nl

Onze klanten weten wat zij willen bereiken, en onze techneuten kunnen alles maken. Mathijs maakt de vertaalslag van de wens naar de opdracht.