Bekijk het webinar: PowerApps

Collega's Lion en Marcel vertellen je alles over PowerApps. Wat kun je ermee en wanneer is het voor jouw bedrijf dé oplossing om in te zetten? Kijk het webinar nu terug.

PowerApps in het kort

Technologische ontwikkelingen gaan hard, heel hard! Als bedrijf wil je up-to-date blijven en inspelen op veranderende behoeften, van zowel de interne als de externe organisatie. PowerApps, onderdeel van het PowerPlatform, stelt je in staat om zeer snel applicaties te bouwen.

Low-code ontwikkelen

Met deze ‘low-code/no-code’-oplossing zet je ideeën en processen snel om naar een werkende app, voor gebruik op zowel computers als op mobiele devices. Met name gebruikers die wat meer kennis hebben van Excel beschouwen het instappen als laagdrempelig. PowerApps is vaak al onderdeel van je bestaande Microsoft 365-licentie waardoor je hier direct mee kan starten.

Naast PowerApps bieden de andere onderdelen van het PowerPlatform de mogelijkheid om een nog volledigere oplossing te maken. Zo is PowerAutomate geschikt voor het inregelen van werkstromen en helpt PowerBi bij het visualiseren van data.

Bekijk het webinar

We gaan dieper in op de mogelijkheden van PowerApps. Hoe ga je zelf aan de slag met je eigen processen en hoe ziet dit er in de praktijk uit? Kijk het webinar hieronder terug: 

Meer informatie

Benieuwd of Microsoft PowerApps ook de oplossing is voor jouw digitale vraagstuk? Neem dan snel contact op met Lionstuur een e-mail naar Marcel of bel met onze experts via (071) 331 01 84.


Geplaatst op 15-01-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten