Webinar: PowerApps

Op dinsdag 8 februari vertellen collega's Lion en Marcel je alles over PowerApps. Wat kun je ermee en wanneer is het voor jouw bedrijf dé oplossing om in te zetten? Schrijf je in voor het webinar en schakel om 14.00 uur live in! 

PowerApps in het kort

Technologische ontwikkelingen gaan hard, heel hard! Als bedrijf wil je up-to-date blijven en inspelen op veranderende behoeften, van zowel de interne als de externe organisatie. PowerApps, onderdeel van het PowerPlatform, stelt je in staat om zeer snel applicaties te bouwen.

Low-code ontwikkelen

Met deze ‘low-code/no-code’-oplossing zet je ideeën en processen snel om naar een werkende app, voor gebruik op zowel computers als op mobiele devices. Met name gebruikers die wat meer kennis hebben van Excel beschouwen het instappen als laagdrempelig. PowerApps is vaak al onderdeel van je bestaande Microsoft 365-licentie waardoor je hier direct mee kan starten.

Naast PowerApps bieden de andere onderdelen van het PowerPlatform de mogelijkheid om een nog volledigere oplossing te maken. Zo is PowerAutomate geschikt voor het inregelen van werkstromen en helpt PowerBi bij het visualiseren van data.

Wat vertellen we in het webinar?

We gaan dieper in op de mogelijkheden van PowerApps:

  • Je leert hoe je zelf aan de slag gaat met je eigen processen.
  • We tonen een aantal praktische praktijkvoorbeelden.

Ben je na de sessie enthousiast geworden en wil graag aan de slag met PowerApps of één van de andere apps van het PowerPlatform? Neem dan snel contact op met Lion of stuur een e-mail naar Marcel.

Alles op een rijtje

  • Wat: webinar over PowerApps
  • Wanneer: dinsdag 8 februari om 14.00 uur
  • Wie: Lion (manager oplossingen en productiviteit) en Marcel (business productivity consultant)
  • Hoe: online via Microsoft Teams

Meer informatie

Benieuwd of Microsoft PowerApps ook de oplossing is voor jouw digitale vraagstuk? Schrijf je in voor het webinar via onderstaande button! Of neem contact op met onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.

 

Inschrijven voor het webinar


Geplaatst op 3-01-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten