Wat wil jij lezen? Deel het met Famke en Renee!

Ontvang jij al onze nieuwsbrief? Collega's Famke en Renee verzamelen iedere maand de belangrijkste berichten voor jouw bedrijf. Van nieuwe trends en communicatietips tot persoonlijke blogs, securitystappenplannen en ander nieuws. Alles om jou up-to-date te houden over alles wat er speelt in onze branche. 

Laat ons weten wat jij wilt lezen

Iedere maand een ander thema

Onze nieuwsbrief 'Verdel deelt' staat iedere maand in het teken van een ander thema. Zo vormen de artikelen een samenhangend en overzichtelijk geheel.

Famke: "Ik vind het leuk om na te denken over welke onderwerpen onze klanten meer willen weten. Zo stellen we iedereen op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de markt én delen we onze kennis in de vorm van tips en blogs!" 

Wat wil jij lezen?

Renee: "Er gebeurt zoveel in de digitale wereld, wij kunnen eindeloos informatie delen. Maar als lezer word je natuurlijk niet blij van ellenlange mails en oneindig veel blogs. Daarom zijn we zo benieuwd naar wat jij wilt lezen, want we schrijven de nieuwsbrief natuurlijk voor jou!" 

Misschien lees je onze nieuwsbrief iedere maand van begin tot eind uit. Misschien ben je nog niet geabonneerd, maar er wel in geïnteresseerd. Hoe dan ook: wij zijn benieuwd wat jij wilt lezen!

Deel je mening met Famke en Renee

Laat ons in drie minuten weten wat jij graag terugziet in onze nieuwsbrief via een kort formulier. 

Formulier invullen

Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Mocht je nog vragen hebben óf iets anders willen bespreken, mail dan gerust naar communicatie@verdel.nl. 


Geplaatst op 23-01-2023 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten