Let op: @zonnet.nl niet meer kosteloos

Vanaf 1 oktober is de mailbox van Zonnet en Versatel niet meer gratis. Dat heeft het voormalig moederbedrijf Tele2 bekendgemaakt. Maak je gebruik van een e-mailadres dat eindigt op @zonnet.nl of @versatel.nl? Wij vertellen je graag de verschillende opties.

Wat verandert er voor mij?

Tele2 heeft de e-mailadressen en domeinnamen overgedragen aan Zonnet. Zij zijn vanaf nu de nieuwe beheerder. In de service van Zonnet zit ook anti-spam en virussoftware inbegrepen. Voor deze aanvullende diensten vraagt Zonnet vanaf 1 oktober een jaarlijkse bijdrage.

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Er zijn twee verschillende opties. Je kunt het e-mailadres behouden bij Zonnet en hier vanaf 1 oktober € 6 tot € 12 per jaar voor betalen. Overstappen naar een nieuw (gratis) e-mailprogramma is ook een mogelijkheid. Wil je overstappen, dan biedt Zonnet aan om voor € 9 een jaar lang je e-mail door te sturen naar het nieuwe e-mailadres.

Hulp nodig? 

Twijfel jij wat voor jouw situatie de beste oplossing is? Als jouw ICT-partner adviseren we je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 22-09-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten