Let op: Skype voor Bedrijven Online wordt beëindigd

Per 31 juli 2021 wordt Skype voor Bedrijven Online beëindigd. De reden? Microsoft Teams is uitgegroeid tot hét centrale communicatieprogramma van Office 365, daarom zal de techgigant hier volop op inzetten. Lees welke gevolgen dit voor jouw onderneming heeft.

Skype voor Bedrijven Online met pensioen

Vanaf 31 juli 2021 stopt Skype voor Bedrijven Online. De service is dan per direct niet meer beschikbaar. De beëindiging heeft echter geen gevolgen voor Skype voor de consument, Skype voor Bedrijven Server en Skype on-premise.

Microsoft Teams: jouw hub voor teamwerk

Op zoek naar een waardige vervanger? Microsoft Teams biedt de oplossing. In deze tool kun je videobellen met klanten en complete teams. Ook groepschats zijn mogelijk. Maar dat is nog niet alles: samenwerken aan gedeelde documenten, elkaar taken toebedelen en notities maken. Met Teams kan het allemaal. 

Hulp nodig?

Wil je overstappen naar Microsoft Teams of meer weten over de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij de inrichting van het programma of een maatwerk training voor de gebruikers. Neem contact op met een van onze experts via (071) 331 01 84. 


Geplaatst op 21-01-2020 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten