Let op: Outlook Customer Manager wordt beƫindigd

Per 30 juni 2020 wordt Outlook Customer Manager beëindigd. De dienst is dan per direct niet meer beschikbaar. Lees hier welke gevolgen dit voor jouw bedrijf heeft.

Outlook Customer Manager stopt

Na juni 2020 kun je Outlook Customer Manager niet meer gebruiken om jouw klanten te lokaliseren. Door de stappen in dit artikel te volgen, kun je jouw zakelijke contacten en gegevens over deals en bedrijven exporteren of verwijderen voordat de dienst beëindigd wordt. 

Een nieuw CRM

Om de continuïteit in je klantenbeheer te behouden, kunnen in aanmerking komende klanten profiteren van een speciale aanbieding. Microsoft 365 biedt deze klanten een gratis abonnement aan voor Nimble CRM van één jaar. Deze aanbieding kan verzilverd worden tot 30 september 2020 en geldt alleen voor in aanmerking komende klanten.

Hulp nodig?

Wil je van Outlook Customer Manager overstappen naar een ander CRM-pakket? Wij helpen je graag bij de inrichting van het programma of een maatwerktraining voor de gebruikers. Neem contact op met onze experts via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 19-05-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten