KPN faseert ISDN uit. Wij helpen je bij de overstap!

Ondernemers opgelet! KPN is bezig met een modernisering van haar telefonienetwerken en stopt per 1 september 2019 met ISDN 1/2*. Inmiddels zijn veel van onze klanten overgestapt naar VoIP of een glasvezelverbinding. Toch merken we dat er nog genoeg bedrijven zijn die een ISDN-lijn in gebruik hebben, zonder dit te beseffen. Lees er snel meer over.

Doeleinden ISDN

Naast dat een ISDN-aansluiting gebruikt kan worden voor telefonie of een eigen telefoniecentrale, worden er ook regelmatig PIN- of alarmsystemen op aangesloten. Wel zo handig om even te dubbelchecken of dit voor jouw onderneming het geval is.

Wij helpen je verder

Twijfel je of er (nog) een ISDN-lijn binnen jouw bedrijf gebruikt wordt? Neem contact met ons op via info@verdel of (071) 331 01 84 en wij controleren welke aansluitingen het pand binnenkomen en welke telefoonnummers hierin gekoppeld zijn. Zo kunnen we tijdig bepalen of het nodig is om actie te ondernemen. Uiteraard begeleiden onze telefonie-experts je daarna ook bij een soepele overgang.

 

*De uitfasering betreft de dienstverlening voor ISDN1/2 en PSTN MV. Het heeft geen gevolgen voor PSTN enkelvoudig en ISDN15-20-30.


Geplaatst op 5-03-2019 door Joyce Spruit

Overige actualiteiten