Heb jij het nu rustiger? Neem je website onder de loep!

Het coronavirus heeft invloed op iedere onderneming in Nederland. Je business ligt helemaal stil, kabbelt langzaam voort of je hebt het drukker dan ooit. Heb je het wat rustiger? Gebruik deze periode om plannen die al jaren op de stapel liggen, op te pakken. Altijd al je website willen verbeteren op vindbaarheid? Of zijn je webteksten verouderd? Het is nu tijd om je website onder handen te nemen! 

Websitecheck 

Heb jij al een lange tijd niet naar jouw website omgekeken? Grote kans dat de webteksten en afbeeldingen wel een update kunnen gebruiken. Hoe pak je dit gestructureerd aan?  

Je start met ordenen, wat staat er wel en niet online. Daarna onderzoek je via Google Analytics welke pagina’s je bezoekers bekijken en lezen. Beoordeel welke pagina’s waardevol, neutraal en overbodig zijn. Nu is het tijd voor opruimen! Gooi overbodige pagina’s en informatie weg, vervang verouderde fotografie en herschrijf de neutrale webteksten. De klus kan wat voeten in de aarde hebben, maar werpt meestal direct zijn vruchten af. Een waardevol resultaat! 

Hulp van een media-expert

Lukt het niet om de juiste woorden op het scherm te krijgen? Of is de techniek hopeloos verouderd? Maak een video-belafspraak met een van onze experts. Onder het genot van je eigen kopje koffie thuis kijken we op welke punten jouw website verbeterd kan worden zodat potentiële klanten ook daadwerkelijk contact met je opnemen.

Wij helpen je met  

  • De vindbaarheid van je website
  • Het opfrissen van de webtektsen
  • Het creëren van pakkende content zoals tekst, beeld en video 
  • Het inrichten van een Google Adwords campagne 
  • Een update van jouw logo of complete huisstijl 

Een digitale afspraak maken?

Wil jij deze tijd nuttig gebruiken? Maak een afspraak met ons mediateam! Bel voor een afspraak naar (071) 744 0054.


Geplaatst op 3-04-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten