Eenvoudig handtekeningen beheren voor de gehele organisatie

Met de Exclaimer Signatures van Microsoft 365 beheer je eenvoudig handtekeningen voor de gehele organisatie. Voeg handtekeningen automatisch toe aan mails vanaf alle apparaten en wijs verschillende handtekeningen toe aan individuele gebruikers en groepen. Bewerken is kinderspel met de intuïtieve editor!

Exclaimer, wat is dat?

Als organisatie wil je professionaliteit en eenheid uitstralen. Dit doe je met een passende huisstijl, een nette website én de uitstraling van jouw e-mailhandtekening. Is er binnen jouw bedrijf geen eenduidige handtekening of gaan collega's er op eigen initiatief mee aan de slag? Met Exclaimer beheer je eenvoudig en centraal de e-mailhandtekeningen van jouw medewerkers. Zo voorkom je onenigheid in opmaak, inhoud en uitstraling. Beheer de bedrijfshandtekening en verwerk aanpassingen voor het hele team, voor afdelingen of voor individuen. 

De voordelen op een rijtje

  • Eenvoudig centraal beheer van handtekeningen via online programma
  • HTML opmaak is nu kinderspel met 'drag and drop'
  • Werkt vanaf alle apparaten: desktop én mobiel
  • Aanklikbare links/iconen invoegen
  • Tijdgebonden handtekeningen maken
  • Geen onderhoud, automatische geüpdatet en bijgewerkt

Een voorbeeld uit de praktijk

We begrijpen dat woorden niet altijd tot de verbeelding spreken. Daarom laten we je graag een voorbeeld zien. Bij Verdel maken we enthousiast gebruik van Exclaimer, misschien ben je al bekend met onze e-mailhandtekening?

Exclaimer

*Dit is een schermafbeelding, waardoor de links niet aanklikbaar zijn.

Bij ons staat de bedrijfsinformatie (o.a. logo, adres, website en social media) vast, waardoor dit in alle handtekeningen gelijk is. De persoonlijke informatie (naam, functie, e-mailadres, eventueel telefoonnummer) wordt automatisch ingeladen vanuit Azure Active Directory. Selecteer zelf welke informatie in de handtekening opgenomen wordt, wat optioneel is en wat je eruit laat.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van banners, foto's in te voegen en verschillende versies te ontwikkelen. Uiteraard is dit zowel per gebruiker, als per afdeling of het gehele team instelbaar.

Aan de slag met e-mailhandtekeningen

Denk jij dat beheer via Exclaimer een oplossing biedt voor jouw organisatie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze adviseurs via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 28-07-2021 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten