Een zomerse wandeling? Wij gaan graag met je mee!

Werken tijdens de zomermaanden is vaak nét even wat relaxter. Opdrachtgevers zijn verminderd bereikbaar of een paar weken gesloten, waardoor je zelf ook iets makkelijker vrijneemt. Een stukje wandelen of dag werken buiten de deur zorgt direct voor frisse energie en nieuwe ideeën. Ga je deze zomer aan de wandel? We gaan graag een keer met je mee om jouw ICT- of mediavraagstuk te bespreken of je bij te kletsen over de laatste trends en ontwikkelingen. Handig toch?

Zomercheck

Heb je al enige tijd plannen om aan de slag te gaan met social media, maar kom je er niet aan toe? Kan de huidige website wel een update gebruiken? Of is de ICT-omgeving verouderd? Maak een afspraak met een van onze experts. Onder het genot van de zon en de Veense polder kijken we op welke punten jouw online omgeving en werkzaamheden verbeterd kunnen worden. Zie het als een zomercheck voor je website, communicatieplan of ICT-omgeving. Zo kun je er weer uitgerust tegenaan.

Wij helpen je met:

  • Het opfrissen van jouw website in techniek én webteksten
  • Het 24/7 zorgeloos en veilig werken op ieder digitaal apparaat
  • Het creëren van pakkende content voor al jouw communicatiekanalen
  • Het optimaliseren van de ICT-omgeving
  • Het vereenvoudigen van bedrijfsprocessen door op maat gemaakte apps

Wandelafspraak maken?

Wil je deze zomer ook twee vliegen in één klap slaan? Ga aan de wandel met een van onze experts! Laat hieronder je gegevens achter of bel voor een afspraak naar (071) 331 01 84.

Maak een afspraak


Geplaatst op 12-07-2022 door Renee Verbraak


Overige actualiteiten