Een nieuw certificaat: FortiGate Select Partner

Onlangs hebben wij onze certificering voor FortiGate opnieuw behaald en geüpgraded. Sinds zijn wij geen Fortinet Silver Partner meer, maar FortiGate Select Partner. Dit betekent dat wij door Fortinet geautoriseerd zijn om consultancy, implementatie en beheerdiensten rondom de Fortinet-oplossingen te bieden. Welke voordelen dit jou als klant biedt, vertellen we je hieronder.

Wat is Fortinet?

Fortinet levert professionele firewalls voor zakelijk gebruik. Een goede firewall beschermt jouw complete netwerk tegen virussen, wormen, trojans en hackingaanvallen. Er zijn verschillende merken en oplossingen voor firewalls, FortiGate is op gebied van veiligheid en betrouwbaarheid één van de beste. 

FortiGate Select Partner

Om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden binnen de implementatie van de firewalls, volgen onze medewerkers cursussen van Fortinet. Door het behalen van een nieuw certificaat zijn we nu FortiGate Select Partner, een mooie titel waar we trots op zijn! 

De voordelen

Je wordt niet zomaar FortiPartner. Een FortiGate Select Partner is een hooggekwalificeerde wederverkoper van Fortinet die volledig op de hoogte is van het product. Een lek in de firewall kan grote schade tot gevolg hebben. Een hackaanval kan je bedrijfsprocessen tot stilstand brengen. Bespaar jezelf geld en problemen door dit te voorkomen. Onze gecertificeerde experts helpen deze risico's te verkleinen.

Betrouwbare firewall

Een betrouwbare firewall is ontzettend belangrijk voor het beschermen van jouw bedrijfsgegevens. Lees meer over altijd veilig werken en neem voor meer informatie contact met ons op via (071) 331 01 84 of stuur een e-mail.


Geplaatst op 28-04-2020 door Renee Verbraak

Overige actualiteiten